Wordt jij geroepen door de berg Auzangate en zijn meren? Als het tijd is, moet je gaan!


Mijn hart gaat uit naar de bergen rond Cuzco, en zijn bewoners die tot vandaag op 4600m hoogte leven in het sacrale gebied van nation Q'eros, in het Andesgebergte. Deze directe afstammelingen van de Inka leven in voortdurende afstemming met moeder natuur, de bergspirits en de sterren. Er is zoveel wat we van deze hartsmensen kunnen leren. Het is hun geschenk voor de westerse mens van deze tijd om opnieuw in harmonie te leren leven, met onszelf, met elkaar en met moeder aarde. De laatste 10 jaar zijn velen met me meegereisd naar Peru, en velen zijn getransformeerd teruggekomen na een intens rijke ervaring. Het is zoals met de Vision Quest: je komt nooit onveranderd van de berg…
In oktober 2020 gaan we weer met een kleine groep op pad, om de hoogste berg van het gebied en zijn meren te eren: Apu Auzangate (+6000m).
Don Justino Apaza Flores, paqo uit de Q'eros met een schitterende afstamming, zal ons de hele reis begeleiden. De tocht van 4 dagen en 4 nachten rondom de berg Auzangate gaat te paard, op kleine bergpaardjes. We slapen in tenten en worden inwendig verwend door de kok. Onderweg doen we genezingswerk, inwijdingen en rituelen met Don Justino. De dagen voor de tocht door de bergen brengen we door in de Heilige Vallei rond Cuzco, waar we ons op verschillende Inka sites en krachtplekken ritueel afstemmen op de tocht.

Programma:
dag 1  vertrek naar Lima
dag 2 aankomst Cuzco, overnachting Urubamba (heilige vallei) 3 nachten
dag 3 Ollantaytambo: verbinding met de elementen + bezoek Inca tempel op de terugweg
dag 4 Pisac, bezoek aan markt, eventueel Moroy
dag 5 verplaatsing naar Cuzco voor 3 nachten, vrije dag.
Vanaf hier zal Don Justino Apaza de reis mee begeleiden.
dag 6 Nustachaka: zuiveringsritueel met de oermoeder + Tipon: meditatie met de 4 nusta's (vrouwelijke energie) en dankbaarheidsritueel ter voorbereiding van de tocht
dag 7 Sachsaywaman + tempel van de maan, ceremonie met Dona Maria Apaza
dag 8 Winicunca (regenboogberg op 5.300m)
dag 9 vertrek naar Ocongate met bus, en naar vertrekplaats van de tocht, eerste overnachting in tent
dag 10 tot 13  4 dagen en 4 nachten tocht te paard, rondom de berg Auzangate (2de hoogste berg van Peru), met inwijdingen en healingwerk
dag 14 terugreis naar Cuzco
dag 15 rustdag
dag 16 vlucht Lima en internationale vlucht...


Kennismaking zaterdag 29 februari
Voor vertrek zal de groep zich op elkaar afstemmen, kennismaken met energetische oefeningen uit het 'rechterpad' van de Inka traditie en praktische informatie ontvangen.

Deelnameprijs:
richtprijs 1800 euro waarvan
-500 euro voorafbetaling voor organisatie, begeleiding en procesbegeleiding. 2 bijeenkomsten (vooraf en nadien) met teachings in Inka traditie inbegrepen.
-1300 euro mee te nemen (minimaal), op basis van gedeelde kosten (hotels, eten, taxi's, inkom sites, huur materiaal, expeditie Auzangate, ceremonies en healingwerk...)
Persoonlijke uitgaven aan prachtige Peruaanse koopwaar niet inbegrepen.

+ internationale vlucht naar Cusco (ongeveer 1000 euro)


Inschrijven en info
Reis naar Peru - 1 tot 16 oktober 2020
terug naar agenda
Inca Medicina
Don Justino Apaza
13-18 maart 2020