Nieuwsbrief Najaar 2020.

Elia, welke boodschap heb je voor de mensheid nu? 30/09/2020

Het wordt een uiterst intens najaar! We zitten in het geboortekanaal zou je kunnen zeggen. De weeën zijn voorbij. Dit is de tijd die alle oude volkeren van over de hele wereld voorspeld hebben. De tijd is gekomen.

De boodschap is éénduidig: laat je niet meeslepen in drama. Hou je focus op het hart en op het lichaam, op liefde. Keer naar binnen zoveel je kan, in meditatie, met je blote voeten op de aarde, in de natuur, volg je adem, wat dan ook dat je nodig hebt om te verbinden met je centrum, je kern of ware zelf. Focus op het Licht, op Vrede en Vreugde.
De komende maanden zal zich veel drama ontvouwen in de wereld om je heen, verder weg en dichter bij huis. Oefen jezelf, elk moment, om de keuze te maken van het Hart. Het is precies zoals bij een geboorte. Het kind bepaalt zelf wanneer en hoe het geboren wordt. De moeder kan de geboorte vergemakkelijken door 'toe te laten'. Voor en na de geboorte is er een wereld van verschil. Je kan je onmogelijk het leven na de geboorte voorstellen. Je weet bij god niet waaraan je geboorte geeft. Dat mysterie ontvouwt zich pas in de loop van de jaren en blijft zich ontvouwen. Het enige wat je kan doen is in overgave gaan en vertrouwen op het proces, wetende dat hulp voorhanden is als je bereid bent die te ontvangen.

Er zijn vele helpers momenteel uit de ontastbare werelden die heel betrokken en actief zijn bij het geboorteproces. Vertrouw daar op. Als je je zintuigen verder open zet, krijg je signalen uit de natuur die jou wijzen op de aanwezigheid van helpers. Dingen die toevallig-niet toevallig, tegelijkertijd, synchroon gebeuren, zonder dat er meteen een verklaring voor is. Ook in sjamanistische reizen kan je gemakkelijker door het vlies stappen nu, en contact maken met het grotere geheel, daar waar alles met elkaar verbonden is. Vele mensen voelen zich eenzaam, omdat ze de verbinding buiten zichzelf zoeken. Alles, werkelijk alles, zit in jou. Vele mensen zijn bang, omdat ze meegaan in het drama om zich heen. Het is niet erg om even mee te gaan of even te worden meegesleurd, het vertraagt alleen het geboorteproces.

Ga dus naar je hart, je adem, je lichaam. Je hoeft helemaal niets te doen, alleen TOE TE LATEN. Iedereen die in zijn of haar centrum blijft, en geniet, onafgezien wat hij of zij doet, is hard aan het werk en draagt onvoorstelbaar bij aan de geboorte van de nieuwe wereld. De volgende maanden zijn cruciaal. LAAT TOE en GENIET zoveel je kan.