Inka Medicina
Don Justino Apaza
13-18 maart 2020
Don Justino Flores Apaza is Paqo- sjamaan "Pampamesayok" uit Peru, wat 'bewaker van de aarde' betekent.
Hij is een krachtige genezer, die met liefde de oude Kennis van de Inca Wijsheid overdraagt. Een Kennis en Wijsheid die de Paqo's van generatie op generatie hebben verworven en overgedragen. Hij geeft dit aan ons door, zodat wij dit ook kunnen toepassen in ons dagelijks leven, en gemakkelijker kunnen meestromen met de transformaties van deze Nieuwe Tijd.
Meer informatie op www.incamedicineschool.com

Er is vertaling voorzien van Spaans naar Nederlands.
Reserveringen zijn noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt.
Betaling gebeurd contant ter plaatse, voor de start van de sessie.
Voor de workshop wordt voorafbetaling gevraagd, om je plaats te verzekeren.

Vrijdag 13 maart, maandag 16 maart, dinsdag 17 maart, woensdag 18 maart 2020:
TIJDSCHEMA:
8h30, 10h, 11h30, 14h, 15h30, 17h, 18h30
LOCATIE:
Geel, Schransdijk 1
Inschrijven via mail
greet@greetmermans.be

Individuele Healingsessies
1.30u, individueel, op afspraak, 120 euro

Don Justino Apaza is een krachtige genezer. Een healing is een reiniging en heling van je energieveld, via het wegnemen van zware energie (Hoocha). Na een kort gesprek over jouw thema en het lezen van je energie, zal don Justino de Hoocha wegnemen met de Condorveer en stenen. Daarna plaatst hij andere stenen op je lichaam en maakt contact met Krachtplekken en gidsen. Er volgt een integrerende meditatie. Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel met een dekentje. Na de sessie worden de ervaringen uitgewisseld. Don Justino zal je zijn reflecties en advies meegeven.

Een healing sessie duurt ongeveer 1u30 en je zult een krachtige verandering in jouw eigen energieveld voelen, tijdens en na de healing. Dit zal je blijvend veranderen en helpen bij het vervolgen van je weg. Het is aangeraden die dag niet te veel andere activiteiten te plannen.

Cocaleaf-reading
45 minuten, individueel, op afspraak, 60 euro

Via deze orakelmethode met cocablaadjes geeft don Justino je informatie over je verleden, heden en toekomst. Mogelijke onderwerpen, tijdens de intro te bespreken, zijn: spirituele groei, gezondheid, geld,
relaties, carrière, reizen, zielswonden of andere specifieke vragen.


Inwijding Hatun Karpay 'Munay' of 'Yachay'
2.30u, individueel, op afspraak, 220 euro

De eerste Inwijding van de Hatun Karpay is een unieke kans tot intitiatie in de Inkatraditie, bedoeld voor wie zich diepgaand wil engageren op het Inca Medicina-Pad. Er vindt een overdracht van krachtige energieën plaats. Voorafgaand is minstens één healing noodzakelijk. Een tweede inwijding (Yachay) kan je ontvangen nadat je de eerste hebt ontvangen.
De Hatun Karpay is een geheel van 3 Inwijdingen in de Inca Medicina (Munay/Liefde, Yachay/Wijsheid en Llanqay/Actie) die behoren tot de opleiding van een Paqo Pampamesayoc. Na elke inwijding volgt een integratieperiode van minstens een half jaar.


Workshop 'Inka Healing : gebruik van de Messa- en zijn Krachtstenen- om te helen'
Zaterdag 14 maart
van 10.00u tot 17.00u

In de workshop geeft don Justino Apaza toelichting over de oorsprong, betekenis en toepassing van een specifiek onderdeel van de Inca Medicina. Het thema van deze workshop is 'Heling werk: gebruik van de Messa (stenen bundel) om te helen'.
De Messa is de Krachtbundel of Medicijnbundel die gebruikt wordt door de Paqo om healingwerk te doen, en als intermediair met de gidsen uit de onstoffelijke werelden. Je leert je eigen Messa te gebruiken, om anderen en jezelf te helen. Als je al langer op het Inka pad bent, is je Messa compleet (met 12 stenen), en kan je er mee leren werken. Als je Messa nog niet volledig is, of je hebt nog geen Messa, kan je toch deelnemen aan deze workshop. Je brengt dan alvast de Krachtstenen die je hebt.  In de workshop is ook steeds een practisch gedeelte waarbij kennis concreet wordt toegepast en wordt geoefend.

PRIJS
120 € -  Voorafbetaling 40 €Moeder Aarde ritueel: Despacho
Zondag 15 maart
van 14.00u tot 17.00u

Een Despacho is een zeer krachtig dankoffer aan Moeder Aarde, waarbij onze intenties opeen bijzondere manier worden gecommuniceerd aan het universum. De intenties worden ingeblazen in Kintus (een geheel van 3 cocablaadjes). Don Justino voegt aan de Kintus specifieke bloemen, zaden en voorwerpen toe, met een gecodeerde betekenis. De Despacho wordt daarna op rituele wijze geofferd aan de aarde, via een vuurceremonie.
Dit ritueel vindt buiten plaats, in de tuin van Schransdijk 1 in Geel.
Nadien zullen we delend eten.

PRIJS
50 €
kinderen zijn welkom en kunnen gratis deelnemen!


Inschrijving en info
+32 (0)499 27 19 87
greet@greetmermans.beterug naar agenda
Meer locaties en mogelijkheden om Don Justo aan het werk te zien dit voorjaar

Voor wie er niet kan bijzijn, zijn er nog meer mogelijkheden om Don Justino te ontmoeten en zijn lessen te volgen, ceremonies bij te wonen, er zelfs een vakantie van te maken of een healing te boeken:

24-26/3: bij Jérémy Calbert, Bousval (Sp/FR)
calbertjeremy@gmail.com
0472 67 05 50

   
27/3-1/4: bij Peter Rouffa, Mormont (Sp/FR/NL/E)
peter.rouffa@gmail.com
0498 41 56 53
 
   
2/4-5/4: bij Danielle De Wilde, Brugge (Sp/NL)
reservaties via helenavansteelant@yahoo.com
tel Helena: 0497-548511


6/4-8/4: bij Pascale Van Houte, Beersel (Sp/NL/FR)
reservaties via helenavansteelant@yahoo.com
tel Helena: 0497-548511
      6-8/4: individuele sessies


reis naar Peru
1-16 oktober 2020