Inka Medicina
Don Justino Apaza
5-6-7-8-9-10 juni 2019

Don Justino Flores Apaza is Paqo- sjamaan "Pampamesayok" uit Peru, wat 'bewaker van de aarde' betekent.
Hij is een krachtige genezer, die met liefde de oude Kennis van de Inca Wijsheid overdraagt. Een Kennis en Wijsheid die de Paqo's van generatie op generatie hebben verworven en overgedragen. Hij geeft dit aan ons door, zodat wij dit ook kunnen toepassen in ons dagelijks leven, en gemakkelijker kunnen meestromen met de transformaties van deze Nieuwe Tijd.
Meer informatie op www.incamedicineschool.com

Er is vertaling voorzien van Spaans naar Nederlands.
Reserveringen zijn noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt.
Betaling gebeurd contant ter plaatse, voor de start van de sessie.
Voor de workshop wordt voorafbetaling gevraagd, om je plaats te verzekeren.


Individuele Healingsessies
woensdag 5 juni, donderdag 6 juni en vrijdag 7 juni, maandag 10 juni
(1.30u, individueel, op afspraak, 120 euro)

Don Justino Apaza is een krachtige genezer. Een healing is een reiniging en heling van je energieveld, via het wegnemen van zware energie (Hoocha). Na een kort gesprek over jouw thema en het lezen van je energie, zal don Justino de Hoocha wegnemen met de Condorveer en stenen. Daarna plaatst hij andere stenen op je lichaam en maakt contact met Krachtplekken en gidsen. Er volgt een integrerende meditatie. Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel met een dekentje. Na de sessie worden de ervaringen uitgewisseld. Don Justino zal je zijn reflecties en advies meegeven.

Een healing sessie duurt ongeveer 1u30 en je zult een krachtige verandering in jouw eigen energieveld voelen, tijdens en na de healing. Dit zal je blijvend veranderen en helpen bij het vervolgen van je weg. Het is aangeraden die dag niet te veel andere activiteiten te plannen.


TIJDSCHEMA:
8h30, 10h, 11h30, 14h, 15h30, 17h, 18h30

LOCATIE:
Geel, Schransdijk 1

PRIJS:
120 € / sessie

=VOLZET


Inwijding Hatun Karpay 'Munay'
woensdag 5 juni, donderdag 6 juni en vrijdag 7 juni, maandag 10 juni
(2u, individueel, op afspraak, 225 euro)

De eerste Inwijding van de Hatun Karpay is een unieke kans tot intitiatie in de Inkatraditie, bedoeld voor wie zich diepgaand wil engageren op het Inca Medicina-Pad. Er vindt een overdracht van krachtige energieën plaats. Voorafgaand is minstens één healing noodzakelijk.
De Hatun Karpay is een geheel van 3 Inwijdingen in de Inca Medicina (Munay/Liefde, Yachay/Wijsheid en Llanqay/Actie) die behoren tot de opleiding van een Paqo Pampamesayoc. Na elke inwijding volgt een integratieperiode van minstens een half jaar. In dit programma wordt enkel de eerste inwijding aangeboden.


Workshop 'De Messa'
Zaterdag 8 juni
van 10.00u tot 17.00u

In de workshop geeft don Justino Apaza toelichting over de oorsprong, betekenis en toepassing van een specifiek onderdeel van de Inca Medicina. Het thema van deze workshop is 'De Messa' (stenen bundel).
De Messa is de Krachtbundel of Medicijnbundel die gebruikt wordt door de Paqo om healingwerk te doen, en als intermediair met de gidsen uit de onstoffelijke werelden. Je leert je eigen Messa te maken, te bebruiken en te bewaren. In de workshop is ook steeds een practisch gedeelte waarbij kennis concreet wordt toegepast.

PRIJS
120 € -  Voorafbetaling 40 €Moeder Aarde ritueel: Despacho
Zondag 9 juni
van 14.00u tot 17.00u

Een Despacho is een zeer krachtig dankoffer aan Moeder Aarde, waarbij onze intenties opeen bijzondere manier worden gecommuniceerd aan het universum. De intenties worden ingeblazen in Kintus (een geheel van 3 cocablaadjes). Don Justino voegt aan de Kintus specifieke bloemen, zaden en voorwerpen toe, met een gecodeerde betekenis. De Despacho wordt daarna op rituele wijze geofferd aan de aarde, via een vuurceremonie.
Dit ritueel vindt buiten plaats, in de tuin van Schransdijk 1 in Geel.
Nadien zullen we delend eten.

PRIJS
Vrije Bijdrage (minimum 30€)
kinderen gratis


Workshop 'De Regenboog en de 7 Nusta's'
Maandag 10 juni
van 13.00u tot 17.00u

De regenboog met haar 7 kleuren, verbonden met de vrouwelijke energie, zal ons helpen om de Nieuwe Aarde en de paradigmaverschuiving waar doorheen de wereld evolueert op dit moment, te verwelkomen. Het is zeer recent dat de regenboogberg in Peru, 'Apu siete colores' (+5000m hoogte) zich toont aan de wereld, waarmee de voorspelling zich ontvouwt. In deze workshop zullen we meer te weten komen over de oude kennis van het vrouwelijke principe en wat dat betekent voor de Nieuwe Tijd.

PRIJS
80 €


Inschrijving en info
+32 (0)499 27 19 87
greet@greetmermans.beterug naar agenda
Meer locaties en mogelijkheden om Don Justo aan het werk te zien

Voor wie er niet kan bijzijn, zijn er nog meer mogelijkheden om Don Justino te ontmoeten en zijn lessen te volgen, ceremonies bij te wonen, er zelfs een vakantie van te maken of een healing te boeken:

JEREMY CALBERT - Bousval (Spaans/Frans)
18-23 mei
0472-670550
calbertjeremy@gmail.com

DANIELLE DE WILDE/HELENA VANSTEELANT (NL/F)
Bruges/Vilvorde
25-30 mei
0497-548511
helenavansteelant@yahoo.com

PETER ROUFFA - Féoras in Mormont (Spaans/Frans)
1-4 juni
peter.rouffa@gmail.com


reis naar Peru
15-30 oktober 2019